The-Ponderosa-logo

NIEUW IN STOCK

JO BEAU HAKSELAARS-BOOMSTRONKFREES-VERTUCUTEERMACHINE-KANTENSNIJDERS-ZAAIMACHINES-HOUTKLIEVERS

Interesse in dit product? Laat het ons weten via dit formulier:

OMSCHRIJVING:

HAKSELAARS JO BEAU

KLIK HIER :

https://www.jobeau.eu/nl/overzicht

 

De Jo Beau-logie luidt: Sterk, Uniek, Belgisch!

Bent u een professional? Dan biedt Jo Beau de beste aanvulling voor uw machinepark! Waarom? De Jo Beau tuinmachines zijn op en top Belgisch. Een eigen design, ontwikkeling alsook de inhouse productie liggen aan de basis van de groei die Jo Beau de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Van ontwerp tot eindproduct: het gebeurt allemaal in Brugge!

Onze tuinmachines zijn volledig ontworpen naar uw gebruiksgemak: de compactheid ervan maakt dat zij ook in een sterk verstedelijkte omgeving makkelijk inzetbaar zijn. Daarbovenop worden alle Jo Beau tuinmachines onderworpen aan strenge kwaliteitsvereisten en voldoen zij steevast aan de vereiste veiligheidsgraad (CE - Conformité Européenne). Het afleveren van kwalitatieve, innovatieve en vooral veilige tuinmachines; dat is waar we naar streven. Jo Beau wint vandaag de thuismatch op Belgische bodem, maar is ook ver buiten de landsgrenzen zeer populair!

Jo Beau streeft een norm na en wil zich onderscheiden als elite product. Een product voor de verhuurspecialist, professioneel & veeleisende tuinliefhebber.