The-Ponderosa-logo

NIEUW IN STOCK

STEYR® LEVERT 6 EXPERT CVT TRACTOREN AAN STAD GENT

Interesse in dit product? Laat het ons weten via dit formulier:

OMSCHRIJVING:

 

STEYR® LEVERT 6 EXPERT CVT TRACTOREN AAN STAD GENT

STEYR kondigt met trots de levering aan van zes gloednieuwe EXPERT CVT tractoren aan de Stad Gent via dealer The Ponderosa uit Deinze. De Stad Gent lanceerde een overheidsopdracht en The Ponderosa kwam er voor dit segment als beste uit. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de inspanningen van STEYR om duurzame en efficiënte oplossingen te bieden aan lokale overheden en professionals in de groensector.

De Stad Gent koos voor deze tractoren vanwege hun uitstekende wendbaarheid, het zicht rondom vanuit de cabine en het algemeen gebruiksgemak. Dit laatste wordt benadrukt door de traploze CVT-transmissie en de meest recente Stage V-emissienorm motor .

“We zijn verheugd om de Stad Gent te voorzien van onze geavanceerde Expert CVT tractoren”, aldus Tjörven Van de Velde, STEYR Business Manager Benelux. “STEYR heeft altijd gestreefd naar innovatie en duurzaamheid en deze samenwerking benadrukt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen aan lokale overheden. We zijn ervan overtuigd dat de Expert CVT tractoren de Groendienst van de Stad Gent zullen ondersteunen bij het efficiënt beheren en onderhouden van de groene ruimtes in de stad.

Om optimaal gebruik van de tractoren te garanderen en gebruikers bekend te laten worden met alle nieuwe technologieën en functies werden ook twee gebruikerstrainingen georganiseerd na aflevering. “Deze gebruikerstrainingen vloeien voort uit het STEYR S- Tech Protect programma, waarbij klanten van STEYR een uitgebreide training ontvangen bij aflevering van hun nieuwe tractoren”, aldus Tom Vindevoghel, STEYR Performance Manager Benelux. “Tijdens deze diepgaande trainingen leren klanten alles over de bediening, uiteenlopend van dagelijkse onderhoudscontroles, brandstofbesparend werken en rijden, interne bedieningsfuncties en de manier om het meeste uit de armleuning en de CVT-transmissie te halen”.

Met deze levering onderstreept STEYR zijn positie als een betrouwbare partner voor lokale overheden en groenprofessionals. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van geavanceerde en milieuvriendelijke oplossingen die bijdragen aan duurzaamheid en efficiëntie in de landbouw- & groensector.

https://assets.cnhindustrial.com/steyr/assets/STEYR%20PRESS%20RELEASE/2023/Steyr%20levert%206%20expert%20cvt%20tractoren%20aan%20stad%20gent/Press%20Release%20STEYR%20-%20Aflevering%206%20EXPERT%20CVT%20Stad%20Gent.pdf