The-Ponderosa-logo

NIEUW IN STOCK

STIHL SP 3000

Interesse in dit product? Laat het ons weten via dit formulier:

Artikelnr. DEINZE 1
OMSCHRIJVING:

STIHL SP 3000

PS 3000 DRAAGBAAR POWER STATION: GEBRUIK ELEKTRISCHE MACHINES OP PLAATSEN ZONDER TOEGANG TOT EEN STROOMVOORZIENING

Met het STIHL PS 3000 draagbare power station beschik je overal waar nodig over elektriciteit voor je machines. Of je nu werkzaam bent in de tuin- en landschapsbouw, als Facility Manager of als gemeentewerker, je kan al je werkzaamheden gemakkelijk uitvoeren, zelfs op plaatsen zonder toegang tot een stroomvoorziening. Het power station is een zeer handig alternatief voor een benzinegenerator. Het emissievrije en stille power station is zeer handig voor bijvoorbeeld reparatie- of reinigingswerkzaamheden buiten of voor STIHL waterpompen of hogedrukreinigers.

Met een energiedichtheid van 2,1 kWh en een hoog continu vermogen van 3,6 kW kan deze stroomgenerator krachtige elektrische machines laten werken, zelfs tijdens langdurig gebruik. Met het draagbare power station laad je ook gemakkelijk en snel onderweg je accu’s op. Sluit je machines of laders gewoon rechtstreeks aan op het 230 V Schuko-stopcontact op het PS 3000. Of gebruik de 2 Neutrik powerCON-connectoren. Dankzij de laad- en statusindicator controleer je op elk moment de resterende capaciteit van het STIHL PS 3000 draagbare power station.

Naast een compacte structuur en een stabiel frame heeft het ook een in verschillende posities verstelbare handgreep voor maximaal comfort. Met een gewicht van slechts 19,8 kg vervoer je het power station gemakkelijk naar de gewenste locatie. Dankzij de stof- en spatwaterdichte behuizing volgens IP54 is het zelfs geschikt voor gebruik in de regen.

  • Draagbaar power station, stil en emissievrij
  • Accuvermogen 2,1 kWh, gewicht 19,8 kg
  • Voor professioneel gebruik in de tuin- en landschapsbouw en in gemeenten
  • Met 230 V Schuko-stopcontact
  • Kan in de regen worden gebruikt dankzij de robuuste constructie en de bescherming volgens IP54
PS 3000 draagbaar power station