The-Ponderosa-logo

NIEUW IN STOCK

WEIDEMANN VOOR GEMEENTEN OOK EEN ELECTRIEKE WEIDEMANN

Interesse in dit product? Laat het ons weten via dit formulier:

OMSCHRIJVING:

WEIDEMANN VOOR GEMEENTEN

https://www-weidemann-de.translate.goog/branchen/kommune?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=sc

gemeente

Ideaal voor gemeentelijk.

Tegenwoordig bieden de verschillende gemeentelijke afdelingen hun burgers een breed scala aan diensten aan. Dit vereist de juiste en efficiënte tools. Des te belangrijker is het om de juiste beslissingen te nemen bij de aanschaf van nieuwe werkmachines. Al tientallen jaren zijn Weidemann-machines met verschillende aanbouwdelen succesvol als multitools in gemeentelijk gebruik. Het perfecte samenspel van mens, machine en gereedschap heeft bij Weidemann de hoogste prioriteit. Het volwassen assortiment is comfortabel, veilig en zuinig tegelijk.

werk ergonomie.

Bij de ontwikkeling van Weidemann-machines speelt ergonomie een doorslaggevende rol - met ruime cabines met optimaal zicht rondom en bedieningselementen die ook voor verschillende chauffeurs gemakkelijk te bereiken zijn en grotendeels vanzelfsprekend zijn. Het werkklimaat in de cabine is uitstekend dankzij een goed werkend verwarmings- en ventilatiesysteem. Als de buitentemperatuur bijzonder hoog is, raden we airconditioning aan.

Onze specialiteit - emissievrij werken.

Het grote voordeel van onze elektrisch aangedreven machines: ze bannen uitlaatgassen en lawaai uit uw dagelijkse werk. Dit resulteert in betere omstandigheden voor de bestuurder en het milieu. Werken in geluidsgevoelige gebieden, zoals B. in parken, in binnensteden of op begraafplaatsen kan voordelig worden gerealiseerd. De looptijden van de lithium-ion-accu zijn afhankelijk van de desbetreffende bedrijfsomstandigheden, de werktaak en de rijstijl. Met de verschillende batterijformaten en laadcapaciteiten van onze machines kunnen we gemakkelijk een werkdag op uw bedrijf aan.

Activiteiten en opdrachten in de gemeenschap