The-Ponderosa-logo

NIEUW IN STOCK

X-POWER ELEKTRICH ONKRUIDBESTRIJDINGSSYSTEEM

Interesse in dit product? Laat het ons weten via dit formulier:

OMSCHRIJVING:

 

Nieuwe STEYR® 6280 ABSOLUT CVT trekker met XPOWER XPA elektrisch onkruidbestrijdingssysteem voor de gemeentelijke markt

Vandaag heeft Steyr (van CNH Industrial) de lancering aangekondigd van zijn nieuwe 6280 ABSOLUT CVT TRACTOR, samen met de XPower XPA.

De XPower XPA, aangedreven door Zasso, combineert de gevestigde mogelijkheden van de XPower XPU-eenheid met de veelzijdigheid van een hydraulische arm, waardoor de voordelen van deze onkruidbestrijdingsoplossing kunnen worden uitgebreid naar moeilijk bereikbare gebieden zoals taluds of naast/onder vangrails. Met een werkbreedte van 1,2 m, een werksnelheid van 1,0 – 5,0 km/u en een vermogen van 8.000 volt om onkruid onmiddellijk uit te schakelen, inclusief invasieve planten en chemicaliënbestendig onkruid, biedt het systeem een ​​snelle en effectieve bestrijding op een milieuvriendelijke manier.

De hydraulische arm werd ontwikkeld, en wordt geproduceerd en geïnstalleerd door Group Verschueren.

KLIK HIER :

https://zasso.com/portfolio/xpu/

De uitdaging

Zasso biedt gemeente- en hoveniersbedrijven nu een nieuwe disruptieve en efficiënte manier van onkruidbestrijding zonder herbiciden. Als een zeer effectief alternatief voor chemische middelen, maakt de op een tractor gebaseerde XPU het mogelijk om ongewenste vegetatie te bestrijden dankzij de beproefde Electroherb™-technologie .

De XPU maakt deel uit van AGXTEND's XPower™ -familie van elektrische onkruidbestrijdingsoplossingen. Het is momenteel alleen commercieel verkrijgbaar in Europa, exclusief via CNH Industrial. Klik hieronder voor meer informatie.

Het concept

De op een tractor gebaseerde XPU met een werkbreedte van 1,2 m is specifiek ontworpen voor het bestrijden van vegetatie op trottoirs, bermen, begraafplaatsen en grote industriële gebieden. Het XPU-systeem bestaat uit twee componenten die aan de voor- en achterkant van tractoren worden bevestigd. De voedingsunit achterin omvat een generator, maximaal 12 hoogspanningsmodules met een vermogen van 36 kW (inclusief Power Boost-optie) en de elektrische besturingsunit in de schakelkast. De applicatoreenheid aan de voorkant (1,2 m) kan 50 cm naar de zijkant worden verschoven om zich aan te passen aan de ruimtelijke beperkingen van stedelijke gebieden. De flexibele metalen elektroden passen zich goed aan elke ondergrond aan (bijv. asfalt, grind of straatstenen) en zorgen zo voor een optimaal contact met de begroeiing en dus voor voldoende energie-omzet.
Met onze geïmplementeerde veiligheidskenmerken bereiken we de hoogste veiligheidsstandaard en kunnen daarom al onze apparaten CE-gecertificeerd zijn.

Producten op maat

KLIK HIER :

https://zasso.com/consumer-products/

Technologie

KLIK HIER:

https://zasso.com/technology/