The-Ponderosa-logo

NIEUWS

BAHCO

 

 

BAHCO HEEFT ZIJN ASSORTIMENT ELEKTRISCH GEREEDSCHAP VOOR SNOEIEN UITGEBREID OM MOEITELOOS ALLE SNIJ-, SNOEI- EN OOGSTTAKEN IN WIJNGAARDEN EN BOOMGAARDEN AAN TE KUNNEN.

16
Bahco heeft zijn assortiment elektrisch gereedschap voor snoeien uitgebreid om moeiteloos alle snij-, snoei- en oogsttaken in wijngaarden en boomgaarden aan te kunnen.

Met een traditie van meer dan 135 jaar in gereedschapsproductie, is Bahco een van de belangrijkste spelers op het gebied van professioneel hand- en elektrisch gereedschap voor snoeien, waardoor het werk in groene ruimtes, wijngaarden en boomgaarden steeds efficiënter en comfortabeler wordt.

Bahco’s portfolio van hoogwaardige elektrische snoeischaren en een praktische bindmachine is nu aangevuld met drie functionele olijfschudders en een krachtige kettingzaag. Met deze nieuwe toevoegingen breidt Bahco zijn reeds veelzijdige assortiment elektrisch gereedschap voor snoeien verder uit, waardoor alle snij-, snoei- en oogsttaken – van eenvoudig tot veeleisend – nog moeitelozer en gemakkelijker te voltooien zijn.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.