The-Ponderosa-logo

NIEUWS

CASE IH FARMALL 75 C ELECTRIC

CASE IH FARMALL 75 C ELECTRIC

Klik hier voor meer info :

https://www.caseih.com/en-us/unitedstates/products/tractors/farmall-series/farmall-electric-tractor

Klik hier Brochures :

https://cnhi-p-001-delivery.sitecorecontenthub.cloud/api/public/content/5fde91d7b1cf4223b34039279b86348c?v=c66c2707

Farmall 75C Elektrisch

De Farmall® 75C elektrische tractor biedt producenten een technologisch geavanceerde tractor die werkt om de ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd uw bedrijfskosten te minimaliseren

PAARDENKRACHT
74
AFTAKAS PK
65
RUIMTE VOOR DE MACHINIST
Huurrijtuig
TRACTIE
MFD

Verlaag de bedrijfskosten zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties

Met dieselachtige prestaties biedt de Farmall Electric-tractor maximale veelzijdigheid voor elke toepassing. De Farmall Electric-tractor is gebouwd op het legendarische Farmall-platform en levert ongeëvenaarde capaciteiten, uitzonderlijke veiligheidsvoorzieningen en ongeëvenaard comfort voor de bestuurder aan een breed scala aan producenten en activiteiten. De Farmall elektrische tractor biedt producenten een technologisch geavanceerde tractor die werkt om de ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd uw bedrijfskosten te verbeteren.

Waarom elektrisch?
Het is een duurzame energieoplossing die een sterk rendement op de investering oplevert en tegelijkertijd bewezen milieuvoordelen oplevert. Het elektrische tractorplatform vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor de uitstoot wordt verminderd.

Tractor en krachtbron, alles-in-één

De Farmall Electric-tractor is een veelzijdige, allround, slimme utiliteitstractor met een volledig geëlektrificeerde aandrijflijn met een 74 pk sterke continumotor, vierwielaandrijving en een maximale werksnelheid van 25 MPH. De emissievrije elektromotor levert een maximumkoppel van 320 Nm.

  • Uitgerust met een aftakas met twee versnellingen achter, dissel, 3-puntshefinrichting, meerdere afstandsbedieningen achter en in het midden gemonteerde kleppen.
  • Het kan ook werken als een draagbare generator en levert waar nodig draagbare stroom met handige 110/220V-stopcontacten om externe gereedschappen of apparaten te ondersteunen.

Ongeëvenaarde veelzijdigheid en productiviteit

Geavanceerde automatiseringsfuncties zijn het kenmerk van de Farmall 75C Electric.

Follow-Me-modus: De Follow-Me-modus, die vanuit de cabine wordt ingeschakeld, is precies hoe het klinkt. De tractor beweegt vooruit en achteruit door het veld en volgt de bestuurder. Bedien verschillende functies door middel van specifieke gebaren terwijl u zich buiten de cabine bevindt.

Onzichtbare bak: Met behulp van een reeks ingebouwde camera’s laat het scherm precies zien wat zich voor bakken of voorste uitrustingsstukken bevindt, zodat u veiliger kunt werken in krappe ruimtes.

Vangrailmodus: Als iemand zonder uw medeweten in de werkomgeving stapt, gaat de tractor in alarm en schakelt de tractor en de aftakas uit.

Vermogen voor laderwerk

De elektromotor van de Farmall Electric-tractor presteert met een efficiëntie van 94% en biedt 65 pk aftakas. De volledig geïntegreerde batterij heeft een maximale energieopslagcapaciteit van 110 kWh. Continu koppel bij de laagste snelheden vermindert de noodzaak om te schakelen, en de acceleratie en snelle reactietijd maken deze tractor ideaal voor laderwerk.

De 12×12-transmissie is geüpgraded met een elektronische koppelingsloze power shuttle om richtingsveranderingen te versnellen

Activering op afstand en eenvoudige aansluiting van uitrustingsstukken

De Farmall Electric-tractor kan op afstand worden geactiveerd via uw mobiele apparaat en met krachtige software voor wagenparkbeheer kunt u beslissen hoe de tractor werkt. U kunt de prestaties van de tractor en het batterijniveau overal en altijd volgen.

Met werktuigherkenningssoftware sluit de Farmall elektrische tractor naadloos aan op aanbouwdelen.

Urenlang werken en snel opladen

Met een gemiddelde looptijd van vier uur kan de Farmall Electric-tractor in minder dan een uur van 10% tot 80% worden opgeladen met DC-snelladen.

Er zijn twee AC- en één DC-oplaadopties beschikbaar, van de plug-and-play AC-lader op instapniveau tot de Premium Fast DC-lader die de oplaadcyclustijd verkort tot minder dan een uur. Het beste van alles is dat een installatie met hoog vermogen niet nodig is. Een Economy Fast DC-lader maakt gebruik van het bestaande elektriciteitsnet en biedt een oplaadtijd van 2,8 uur.

Comfort en toegankelijkheid

De volledig geïntegreerde cabine brengt de vorm en functie van de elektrische tractor binnen handbereik in een comfortabele werkomgeving. De cabine met GPS is voorzien van een paneel met goed zicht, een Command Arc-console, een luxe verwarmde pneumatische luchtstoel en een instructeursstoel.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.