The-Ponderosa-logo

NIEUW IN STOCK

STIHL TS 440

Interesse in dit product? Laat het ons weten via dit formulier:

Artikelnr. 42380112820
OMSCHRIJVING:

STIHL TS 440

https://www.stihl.nl/nl/p/doorslijpers-bandenzagen-ts-440-72721

 

INNOVATIEVE 3,2-KW DOORSLIJPER MET STIHL QUICKSTOP SCHIJFREM

De STIHL TS 440 benzinedoorslijper is ideaal voor professionele interventies bij boven- en ondergrondse werken. Of je nu beton, steen, asfalt, bouwstaal of buizen wilt doorslijpen, de STIHL TS 440 doorslijper voert al deze taken betrouwbaar uit dankzij zijn doorslijpschijf met een diameter van 350 mm, bijvoorbeeld de STIHL D-SB 90 diamantdoorslijpschijf. De uitgebreide beschermkap maakt het merkbaar gemakkelijker om de doorslijper in krappe ruimtes te gebruiken. Bij een krachtige terugslag stopt de STIHL QuickStop remschijf de slijpschijf in een fractie van een seconde.

De krachtige STIHL 2-MIX-motor zorgt, in combinatie met de tweetrapsriemaandrijving, voor een hoog vermogen, zodat je veeleisende slijpopdrachten goed kan uitvoeren. STIHL ElastoStart en de decompressieklep verminderen de inspanning die nodig is om de machine te starten en verhogen zo het werkcomfort van de STIHL TS 440. De ergonomische handgreep en vooral het STIHL antivibratiesysteem beschermen bovendien je spieren en gewrichten terwijl je werkt.

De elektronische waterregeling zorgt automatisch voor een optimale koeling van de doorslijpschijf en helpt om het slijpstof te binden. Praktisch en onderhoudsvriendelijk: het longlife-luchtfiltersysteem bevordert de lange levensduur van de filter.

  • Universele doorslijper voor bouwwerken
  • Ideale geleiding van het snijblad in een kleine ruimte
  • Uitgebreide beschermregeling en STIHL QuickStop remschijf
  • Eenvoudig starten door STIHL ElastoStart en decompressieklep
  • Eenvoudige dosering van de hoeveelheid water door elektronische waterregeling
  • Voor doorslijpschijven van 350 mm